Welkom bij Servier Oncologie

Wij willen mensen met kanker hoop op leven geven

Maak een account

Bent u zorgverlener? Maak dan een gratis account voor toegang tot alle berichten op deze site. Klik hiervoor op het zorgverleners icoon rechtsboven.

De patiënt centraal

De online verzamelplek voor patient gerichte projecten in Nederlandse ziekenhuizen
Hematologie on Tour #4 Late effecten na kankerbehandeling de LATER poli

Hematologie on Tour #4 Late effecten na kankerbehandeling de LATER poli

De behandeling van kanker bij kinderen en volwassenen geeft bijwerkingen op korte, maar ook op lange termijn, de zogenaamde late effecten. Zelfs jaren na de behandeling kunnen patiënten hiervoor terecht op de LATER poli.

2t-m4 GI MASTERCLASS Athene

Athene GI MASTERCLASS – 2 oktober tot met 4 oktober 2022

Servier organiseert een GI Masterclass met ESMO top oncologen zoals Alberto Sobrero en Eric Van Cutsem van zondag 2 oktober t/m dinsdag 4 oktober 2022 in Athene. Graag nodigen we u hiervoor uit om deel te nemen. Tijdens deze Masterclass worden verschillende plenaire sessies en workshops gehouden binnen de gebieden van gemetastaseerde Colorectaal Carcinoom, Maagcarcinoom, Pancreascarcinoom, en Cholangiocarcinoom.

25 mei RWE in mPaCa: meaningful country perspectives

RWE in mPaCa: meaningful country perspectives

BRIDGE is an initiative by Servier that connects health care professionals worldwide to share knowledge on gastrointestinal (GI) cancers and their management.

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Bent u medisch zorgverlener en wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Wij versturen u maximaal 10x per jaar een digitale nieuwsbrief met daarin relevant nieuws & ontwikkelingen, services en activiteiten op het gebied van GE oncologie en of Acute Leukemie, op basis van uw voorkeur. Interesse? Maak dan een account aan.

NIEUWS

bekijk-alles-podcasts
bekijk-alles-podcasts
bekijk-alles-podcasts

PROJECTEN VAN SERVIER

DE PATIËNT CENTRAAL

De patiënt centraal, kortweg ‘de P’ is een online projecten verzamelplek. Op de website http://www.depatientcentraal.nl verzamelen we projecten die het leven van oncologische patiënten helpen te verbeteren.

SERVIER SUMMER SCHOOL

De Summer School is een interactieve meerdaagse nascholing voor jonge oncologen. Met jong bedoelen we artsen die hun opleiding maximaal vijf jaar geleden hebben afgerond. Of nog maximaal twee jaar voor het afronden van hun opleiding nodig hebben.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

Maagkanker

Er zijn verschillende zaken die kans dat je maagkanker krijgt, groter maken. Deze zaken hebben vaak te maken met je omgeving en je gedrag. Maagkanker wordt in de meeste gevallen pas laat ontdekt. Dit komt omdat mensen pas laat klachten krijgen.

Placeholder 04

Alles over Acute Lymfoblastische Leukemie (ALL)

Deze vorm van kanker zit in het beenmerg. ALL tast een bepaald type witte bloedcellen aan: de lymfoblasten. Dit zijn lymfocyten in een vroege ontwikkelingsfase. ALL is de vorm van leukemie die bij kinderen het meest voorkomt. Maar het komt in alle leeftijdsgroepen voor.

World pancreatic cancer day-1

Alvleesklierkanker: vaak te laat ontdekt

Alvleesklierkanker is één van de vormen van kanker met een slechte kans om beter te worden. Maar 5% van de patiënten leeft nog na vijf jaar. De ziekte wordt in de meeste gevallen pas heel laat ontdekt. In die fase van de ziekte kan de tumor meestal niet meer weggehaald worden. Het laat ontdekken van de kanker komt omdat mensen pas veel later klachten krijgen.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.

Bronnen foto: KARRASTOCK/Moment© Getty images