Welkom bij Servier Oncologie

Wij willen mensen met kanker hoop op leven geven

Maak een account

Bent u zorgverlener? Maak dan een gratis account voor toegang tot alle berichten op deze site. Klik hiervoor op het zorgverleners icoon rechtsboven.

De patiënt centraal

De online verzamelplek voor patient gerichte projecten in Nederlandse ziekenhuizen

hematologie integrative medecine oncologie

In deze podcast interviewen Kim en Bert Eline Aukema over de zorg voor de naasten van kankerpatiënten. Meestal is dat de nabije familie, maar ook goede vrienden kunnen hieronder vallen.

Pancreas expertmeeting servier

Kijk nu de presentaties terug van de expertmeeting Pancreascarcinoom van 24 november 2022.

Judith de Vos praat u bij over de Keuzehulp pancreascarcinoom, Marjolein Homs bespreekt een aantal lopende studies en Geert Cirkel geeft een update over de laatste ontwikkelingen en gaat in op nieuwe studies.

Congress gastro intestinale

Geen tijd voor het ASCO GI in San Francisco maar wel benieuwd naar de presentaties?

Dan hebben wij een interessant aanbod.

Op 29 en 30 januari 2023 kun je namelijk samen met collega’s kijken naar een selectie van opgenomen sessies en presentaties uit het ASCO GI Programma.

Volg ons op LinkedIn

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Bent u medisch zorgverlener en wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Wij versturen u maximaal 10x per jaar een digitale nieuwsbrief met daarin relevant nieuws & ontwikkelingen, services en activiteiten op het gebied van GE oncologie en of Acute Leukemie, op basis van uw voorkeur. Interesse? Maak dan een account aan.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

Maagkanker

Er zijn verschillende zaken die kans dat je maagkanker krijgt, groter maken. Deze zaken hebben vaak te maken met je omgeving en je gedrag. Maagkanker wordt in de meeste gevallen pas laat ontdekt. Dit komt omdat mensen pas laat klachten krijgen.

Placeholder 04

Alles over Acute Lymfoblastische Leukemie (ALL)

Deze vorm van kanker zit in het beenmerg. ALL tast een bepaald type witte bloedcellen aan: de lymfoblasten. Dit zijn lymfocyten in een vroege ontwikkelingsfase. ALL is de vorm van leukemie die bij kinderen het meest voorkomt. Maar het komt in alle leeftijdsgroepen voor.

World pancreatic cancer day-1

Alvleesklierkanker: vaak te laat ontdekt

Alvleesklierkanker is één van de vormen van kanker met een slechte kans om beter te worden. Maar 5% van de patiënten leeft nog na vijf jaar. De ziekte wordt in de meeste gevallen pas heel laat ontdekt. In die fase van de ziekte kan de tumor meestal niet meer weggehaald worden. Het laat ontdekken van de kanker komt omdat mensen pas veel later klachten krijgen.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.

Bronnen foto: KARRASTOCK/Moment© Getty images