Focus on young adults with acute leukemia

 VIRTUELE EXPERTMEETING

Voorzitter: Dr. A. RIJNEVELD

De zorg voor jongvolwassenen met acute leukemie: een update vanuit het perspectief van de verpleegkundige, de hematoloog en het zorgnetwerk

Tijdens de “Focus on young adults with acute leukemia” meeting gaan experts op verschillende vakgebieden in op de zorg voor jongvolwassenen (met acute leukemie).

Dit gebeurt onder leiding van dr. Anita Rijneveld. Marijke Quagebuer vertelt meer over de specifieke aandacht voor de omgeving van de jongvolwassene die te horen gekregen heeft dat hij kanker heeft. Eveline Manten zal als directeur van Care4AYA ingaan op hoe de zorg voor AYA’s in het zienhuis verbeterd kan worden. Dr. Elena van Leeuwen-Segarceanu heeft een aantal jaren in het academische ziekenhuis in Göteborg gewerkt als hematoloog. Zij zal haar ervaring delen over het toepassen van kinderprotocollen bij jongvolwassenen met acute lymfatische leukemie.

Prof. Scott Howard heeft een platform opgericht waar wereldwijd kennis gedeeld wordt over o.a. de zorg voor jongvolwassenen met acute leukemie.

AYA: BIG CHILDREN OR YOUNG ADULTS?

THE AYA CARE-NETWORK

EXPERIENCE WITH CROSS-AGE TREATMENT PROTOCOLS IN ALL

RESONANCE: A GLOBAL PLATFORM TO EXCHANGE INFORMATION

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.