Bekijk de vierdelige webinarserie over Acute Lymfatische Leukemie

Verhalen van patiënten afgewisseld met discussies en toelichting door een panel van experts

Webinarserie ‘All you need to know about ALL’

In de 4-delige, webinarserie “All you need to know about ALL” worden verhalen van patiënten afgewisseld met de laatste stand van wetenschap en praktijk. Zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling van de patiënt met Acute Lymfatische Leukemie gaan met elkaar in gesprek over de beste zorg voor deze patiënt. Bekijk de serie mét of zonder accreditatie. Zonder accreditatie bekijkt u via deze webpagina, mét volgt u via de website van MedTalks.

Bekijk hier alvast een voorproefje van hoe de webinarserie is opgebouwd

Voordat u de video’s gaat bekijken, nog even dit..

Onderstaande video-serie is bedoeld voor artsen en verpleegkundigen, maar kan ook prima bekeken worden door patiënten en andere geïnteresseerden. Houd er dan wel rekening mee dat vooral tijdens de gesprekken in de studio medische termen voorbij komen. Heeft u daar vragen over, neem dan contact op met patiëntenvereniging Hematon.

De serie kijken mét of zonder accreditatie?

Tijdens het kijken naar deze video’s, krijgt u de oproep vragen te beantwoorden voor accredicatie. In deze video-serie is dit niet van toepassing. Wil je als zorgprofessional deze accreditatie wél, volg dan de accrediteerde versie.

Heeft u als zorgprofessional naar aanleiding van deze video’s vragen, neemt u dan contact met ons op via de contactpagina

Bekijk hier de webinarserie (niet geaccrediteerd)

Deel 1: Diagnose & inductiefase

Deel 3: Stamceltransplantatie & de toekomst van de behandeling van ALL

Deel 2: Consolidatiefase & toxiciteit van de behandeling

Deel 4: Maintainance fase & follow up

Liever de serie bekijken mét accreditatie?

Deze webinar e-learning is mét en zonder accreditatie te bekijken. Om de serie mét accreditatie te kunnen bekijken, moet u inloggen of registreren. Voor het uiteindelijk verkrijgen van de accreditatiepunten, heeft u uw BIG-nummer nodig. Tijdens het bekijken van de webinars, komen vragen in beeld die u moet beantwoorden. Ook volgt na elke aflevering een posttoets die u moet afsluiten met 7/10.

Wat vond u van de webinarserie?

Heeft u de video’s bekeken? Wat vond u ervan? Wat was goed, wat kan beter? Wij waarderen uw mening zeer. Met uw feedback maken wij nóg betere e-learnings in de toekomst.

Heeft u een vraag?

Voor vragen over de accreditatie verwijzen wij u graag naar de website van MedTalks. Heeft u een andere vraag, vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail.