Servier & COVID-19

Wij zetten ons in om diegenen te helpen die vechten tegen de pandemie

Sinds het begin van de crisis zetten wij ons in om diegenen te helpen die vechten tegen de Covid-19 pandemie. Wij ondersteunen onderzoeksinstanties om het coronavirus te voorkomen en te behandelen. Daarnaast hebben wij bijgedragen aan verschillende initiatieven in meer dan 35 landen. Wij helpen ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen met het leveren van desinfecterende handgel en de noodzakelijke beschermingsmiddelen. Inmiddels zijn meer dan 300.000 maskers, handschoenen en andere beschermingsmiddelen geschonken.

Wij doen donaties om zorgverleners en bevolkingsgroepen te helpen die door het virus zijn getroffen. Veel medewerkers van Servier hebben zich vrijwillig aangesloten bij ziekenhuizen om het virus te bestrijden.

Servier maakt onderdeel uit van de ‘Health Innovation Coalition – Health Crisis‘, dat tot doel heeft innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de continuatie in de gezondheidszorg te waarborgen en ervoor te zorgen dat patiënten met chronische ziekten blijvend worden behandeld.

WIJ WENSEN IEDEREEN IN NEDERLAND VEEL STERKTE MET DE BESTRIJDING VAN COVID-19!

#staystrong

BESCHIKBAARHEID VAN ONZE GENEESMIDDELEN

Als mondiale speler in de gezondheidszorg doen wij er alles aan om de continuïteit van onze activiteiten te waarborgen en volledige toegang tot onze geneesmiddelen te bieden. 98% van de actieve ingrediënten van onze geneesmiddelen wordt geproduceerd in Europa.

SERVIER NEDERLAND & COVID-19

In Nederland zijn 130 pulse oximeters en 1500 ECG-linialen verstuurd naar ziekenhuizen. Daarnaast is ondersteunend patiëntencommunicatiemateriaal voor onze oncologieproducten digitaal gemaakt. Ook zijn persoonlijke initiatieven door het personeel opgezet. Hieronder het versturen van kaarten aan bewoners van verpleeghuizen en inzamelingsacties voor het kopen van handcrèmes en magnetrons.

BEREIKBAARHEID

In verband met de uitbraak van het coronavirus werken al onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Wij zijn nog steeds bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Indien u al eerder contact met ons heeft gehad, kunt u ons uiteraard via e-mail of telefonisch rechtstreeks bereiken. Deze gegevens vindt u in de e-mail handtekening. U kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar ons algemene
e-mail adres servier-nl@servier.com.

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mail adres pharmocovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer 0032 25 29 43 11.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

WERELD KANKERDAG

We staan hier graag even bij stil. Juist in deze covidtijd! Want juist nu is het belangrijk dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar covidproof zorg en ondersteuning.

Placeholder 04

Servier neemst Agios Pharmaceuticals over

Servier heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van de oncologie-activiteiten van Agios Pharmaceuticals. De transactie is goedgekeurd door de respectievelijke raden van bestuur van beide bedrijven.

Servier’s projecten: de P

De patiënt centraal, kortweg ‘de P’ is een online projecten verzamelplek. Op de website http://www.depatientcentraal.nl verzamelen we projecten die het leven van oncologische patiënten helpen te verbeteren.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.