DE P

DE PATIËNT CENTRAAL

De patiënt centraal, kortweg ‘de P’ is een online projecten verzamelplek. Op de website www.depatientcentraal.nl verzamelen we projecten die het leven van oncologische patiënten helpt te verbeteren.

WAAROM DE PROJECTEN VERZAMELPLEK?

Vele ziekenhuizen hebben geweldige ideeën om het leven van hun patiënten met kanker te verbeteren. Vaak lopen die projecten maar in een of twee ziekenhuizen. Dat is jammer voor de patiënt. Daarom verzamelen we al deze patiëntgerichte projecten. We hopen op die manier al die mooie projecten de aandacht te geven die ze verdienen. En ze meer bekendheid te geven bij andere ziekenhuizen. Hoe meer van die projecten ingezet worden in heel het land, hoe beter voor de patiënt.
Kijk eens wat voor projecten er al op de verzamelplek staan. Werk je in een ziekenhuis en heb je een project dat daar al loopt? Stuur jouw project in. Zo verbeteren we samen het leven van jouw patiënt.

MEEDOEN AAN DE P-BOKAAL?

Daarnaast ding je dan mee naar de P-Bokaal. We loven namelijk ieder jaar een prijs uit onder alle inzenders van dat jaar. Dit is de P-Bokaal en daarbij hoort een geldbedrag van €7.500,00.
Met het uitreiken van de P-Bokaal hopen we iedereen te stimuleren patiëntgerichte projecten met ons te delen.
Wil je nog meer lezen over de projecten of je project indienen, klik dan hier.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

Wereld Kankerdag

We staan hier graag even bij stil. Juist in deze covidtijd! Want juist nu is het belangrijk dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar covidproof zorg en ondersteuning.

Placeholder 04

Servier neemst Agios Pharmaceuticals over

Servier heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van de oncologie-activiteiten van Agios Pharmaceuticals. De transactie is goedgekeurd door de respectievelijke raden van bestuur van beide bedrijven.

Dikkedarmkanker: vaak te laat ontdekt

Dikkedarmkanker is een ziekte die vaak voorkomt. Het is één van de vaakst voorkomende vormen van kanker ter wereld. Dikkedarmkanker komt op de derde plaats, na longkanker en leverkanker. Dikkedarmkanker komt bij vrouwen en mannen even vaak voor.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.