Agenda & Evenementen

Updates over aankomende evenementen en activiteiten

ZOEK OP EVENEMENTEN

[MEC id=”50236″]

[MEC id=”50243″]

SYMPOSIA & NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN

Placeholder 04
Placeholder 03

Interview ‘Bridging Adult and Pediatric ALL’

In deze podcast interviewen wij Prof. Dr. Rob Pieters, naast lid de Raad van het bestuur o.a. ook onderzoeksleider Acute Lymfatische Leukemie in het Prinses Máxima Ziekenhuis voor kinderoncologie, en Dr. Lotte van der Wagen, verantwoordelijk voor het beleid van volwassen ALL in het UMC Utrecht.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

WERELD KANKERDAG

We staan hier graag even bij stil. Juist in deze covidtijd! Want juist nu is het belangrijk dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar covidproof zorg en ondersteuning.

Placeholder 04

Servier neemst Agios Pharmaceuticals over

Servier heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van de oncologie-activiteiten van Agios Pharmaceuticals. De transactie is goedgekeurd door de respectievelijke raden van bestuur van beide bedrijven.

Servier’s projecten: de P

De patiënt centraal, kortweg ‘de P’ is een online projecten verzamelplek. Op de website http://www.depatientcentraal.nl verzamelen we projecten die het leven van oncologische patiënten helpen te verbeteren.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.