Maak kennis met ons team

We stellen ons graag aan u voor

Servier Nederland is een klein en dynamisch team! We bestaan uit diverse afdelingen, van Finance tot Medical Affairs en van Human Resources tot Business Unit. Iedereen zet zich elke dag met veel energie in om onze doelstellingen te behalen.

BUSINESS UNIT

Ons Business Unit team is een klein, gemotiveerd, actief, creatief en forward thinking team. Als onderdeel van het Servier Nederland cross-functioneel oncologieteam hebben we één duidelijk gemeenschappelijk doel: toegevoegde waarde creëren voor de Nederlandse oncologische zorg voor zowel oncologiepatiënten als zorgprofessionals. Dit uit zich natuurlijk in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen op het gebied van zowel medische oncologie als hemato-oncologie. Na registratie ondersteunen we de lokale beschikbaarheid van onze geneesmiddelen zodat patiënten, waar mogelijk, zo dicht mogelijk bij huis behandeld kunnen worden. Daarnaast investeren we veel tijd in de informatievoorziening en -uitwisseling over nieuwe relevante ontwikkelingen, en ook in het ontwikkelen van activiteiten, projecten en services die inspelen op concrete behoeften van behandelteams en patiënten. Voorbeelden hiervan zijn zichtbaar op de website en omvatten activiteiten en projecten als De P en geaccrediteerde nascholingen.

Mocht je in contact willen komen met leden van ons team, aarzel niet om even een e-mail te sturen.

Menno v. Roosmalen

Country Operations Lead

menno.vanroosmalen@servier.com

Stephanie v.d. Heijdt

Business Unit Lead Oncologie

stephanie.vanderheijdt@servier.com

Ingrid v. Dockum

Assistent BU Oncologie

ingrid.vandockum@servier.com

eurocept-Sabine-profiel-HR

Sabine Wieland

KAM Oncologie

sabine.wieland@servier.com

servier digital project pharma

Amine El Yadini

Digital Project Manager

amine.elyadini@servier.com

MEDICAL AFFAIRS

Met een intrinsieke motivatie, waarbij de patiënt centraal staat, geven wij ons dagelijks voor de volle 100%. Als medische afdeling verzamelen, genereren en communiceren wij medische informatie en ontwikkelingen die de waarde van onze geneesmiddelen versterken. Daarnaast ondersteunen wij zorgprofessionals en patiënten in goed gebruik van onze producten. Wij ondersteunen tevens klinisch onderzoek dat fundamenteel van belang is voor de ontwikkeling van innovatieve genees- en hulpmiddelen. Deze maken het mogelijk om ziekten te behandelen en te voorkomen. Tot slot is onze afdeling verantwoordelijk voor registratie- en vergoedingsprocedures en spelen wij een rol bij de geneesmiddelenbewaking (rapportering van bijwerkingen) van onze geneesmiddelen.

Marijke Renkens

Medical Affairs Director

marijke.renkens@servier.com

Bert Crevals

MSL Hemato-Oncologie

bert.crevals@servier.com

Marie-José Horstman

Assistent MA Oncologie

marie-jose.horstman@servier.com

Thomas Bruyning

Medical Affairs Officer

thomas.bruyning@servier.com

Lars Cremers

MSL Oncologie

lars.cremers@servier.com

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

Maagkanker

Er zijn verschillende zaken die kans dat je maagkanker krijgt, groter maken. Deze zaken hebben vaak te maken met je omgeving en je gedrag. Maagkanker wordt in de meeste gevallen pas laat ontdekt. Dit komt omdat mensen pas laat klachten krijgen.

Placeholder 04

Alles over Acute Lymfoblastische Leukemie (ALL)

Deze vorm van kanker zit in het beenmerg. ALL tast een bepaald type witte bloedcellen aan: de lymfoblasten. Dit zijn lymfocyten in een vroege ontwikkelingsfase. ALL is de vorm van leukemie die bij kinderen het meest voorkomt. Maar het komt in alle leeftijdsgroepen voor.

Alvleesklierkanker: vaak te laat ontdekt

Alvleesklierkanker is één van de vormen van kanker met een slechte kans om beter te worden. Maar 5% van de patiënten leeft nog na vijf jaar. De ziekte wordt in de meeste gevallen pas heel laat ontdekt. In die fase van de ziekte kan de tumor meestal niet meer weggehaald worden. Het laat ontdekken van de kanker komt omdat mensen pas veel later klachten krijgen.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.