Onze visie

Servier wil mensen met kanker hoop op leven geven. We zetten alles wat we kunnen in om nieuwe medicijnen te ontdekken en maken. Nu en in de toekomst. Dit is een uitdagende visie. Hieronder leggen we uit wat we precies hiermee bedoelen.

HOOP OP LEVEN GEVEN:

We willen niet meer beloven dan we waar kunnen maken. Daarom willen we ons doel uitleggen. Dat doel is: om voor kankerpatiënten te zorgen, ongeacht of onze producten levens verlengen of kanker genezen.

MENSEN MET KANKER:

Kankerpatiënten staan bij ons op de eerste plaats. Maar we geven zorgverleners, familie en iedereen die met kanker te maken heeft ook onze aandacht

WE ZETTEN ALLES WAT WE KUNNEN IN:

Dit is hoe we uitleg geven aan onze zelfstandigheid. Alles inzetten omvat niet alleen onze financiën. Maar ook onze vakkennis en ervaring. En onze energie, passie en tijd.

VOOR NIEUWE MANIEREN OM ZIEKTEN TE BESTRIJDEN:

Hiermee bedoelen we de medicijnen die we nu al hebben. Maar ook medicijnen die we aan het ontdekken zijn. En ook extra soorten services om het leven van patiënten te verbeteren.

VOOR VANDAAG EN MORGEN:

We leven in het nu. We moeten alle kansen nu benutten om patiënten te helpen. We willen op hetzelfde moment ook naar de toekomst kijken. En duurzame keuzes maken voor op de lange termijn. Allemaal om de zorg voor patiënten beter te maken.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

Maagkanker

Er zijn verschillende zaken die kans dat je maagkanker krijgt, groter maken. Deze zaken hebben vaak te maken met je omgeving en je gedrag. Maagkanker wordt in de meeste gevallen pas laat ontdekt. Dit komt omdat mensen pas laat klachten krijgen.

Placeholder 04

Alles over Acute Lymfoblastische Leukemie (ALL)

Deze vorm van kanker zit in het beenmerg. ALL tast een bepaald type witte bloedcellen aan: de lymfoblasten. Dit zijn lymfocyten in een vroege ontwikkelingsfase. ALL is de vorm van leukemie die bij kinderen het meest voorkomt. Maar het komt in alle leeftijdsgroepen voor.

Alvleesklierkanker: vaak te laat ontdekt

Alvleesklierkanker is één van de vormen van kanker met een slechte kans om beter te worden. Maar 5% van de patiënten leeft nog na vijf jaar. De ziekte wordt in de meeste gevallen pas heel laat ontdekt. In die fase van de ziekte kan de tumor meestal niet meer weggehaald worden. Het laat ontdekken van de kanker komt omdat mensen pas veel later klachten krijgen.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.

Bronnen foto: Goodboy Picture Company / E+ © Getty images