Over ons

Maak kennis met ons team en onze visie

OVER SERVIER

Servier is in 1954 opgericht door arts en apotheker dr. Jacques Servier in Orléans, Frankrijk. Hier is hij een onderzoekslaboratorium gestart met 9 personen. Sinds die tijd is Servier uitgegroeid tot een wereldwijd particulier farmaceutisch bedrijf. Servier heeft geen aandeelhouders. Sinds 1972 is Servier ook vertegenwoordigd in Nederland.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Servier Nederland is een klein en dynamisch team! We bestaan uit diverse afdelingen, van Finance tot Medical Affairs en van Human Resources tot Business Unit. Iedereen zet zich elke dag met veel energie in om onze doelstellingen te behalen. Hieronder stellen de Medical Affairs en Business Unit zich uitgebreid aan u voor.

ONZE VISIE

Servier wil mensen met kanker hoop op leven geven. We zetten alles wat we kunnen in om nieuwe medicijnen te ontdekken en maken. Nu en in de toekomst.

Dit is een uitdagende visie. Hieronder leggen we uit wat we precies ermee bedoelen.

DE PATIËNT

Bij Servier doen we ons best om de patiënt op de eerste plaats te zetten. Zij staan centraal bij alles wat we doen.

Wij denken dat samenwerken de beste manier is om te zorgen dat patiënten krijgen wat ze nodig hebben. Voor zowel nu als in de toekomst.

GENEESMIDDELENBEWAKING

Servier streeft ernaar om haar medicijnen zo veilig mogelijk te maken. We houden daarom de bijwerkingen en risicovolle situaties voor de veiligheid in de gaten. Met risicovolle situaties bedoelen we: verkeerd gebruik van de medicijnen, fouten in de medicijnen en medicijnen die illegaal verkocht worden.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

Maagkanker

Er zijn verschillende zaken die kans dat je maagkanker krijgt, groter maken. Deze zaken hebben vaak te maken met je omgeving en je gedrag. Maagkanker wordt in de meeste gevallen pas laat ontdekt. Dit komt omdat mensen pas laat klachten krijgen.

Placeholder 04

Alles over Acute Lymfoblastische Leukemie (ALL)

Deze vorm van kanker zit in het beenmerg. ALL tast een bepaald type witte bloedcellen aan: de lymfoblasten. Dit zijn lymfocyten in een vroege ontwikkelingsfase. ALL is de vorm van leukemie die bij kinderen het meest voorkomt. Maar het komt in alle leeftijdsgroepen voor.

Alvleesklierkanker: vaak te laat ontdekt

Alvleesklierkanker is één van de vormen van kanker met een slechte kans om beter te worden. Maar 5% van de patiënten leeft nog na vijf jaar. De ziekte wordt in de meeste gevallen pas heel laat ontdekt. In die fase van de ziekte kan de tumor meestal niet meer weggehaald worden. Het laat ontdekken van de kanker komt omdat mensen pas veel later klachten krijgen.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.

Bronnen foto: Adobe Stock©Johan Larson