Servier Summer School

De Summer School is een interactieve meerdaagse nascholing voor jonge oncologen, hematologen en kinderoncologen. Met jong bedoelen we artsen die hun opleiding maximaal vijf jaar geleden hebben afgerond. Of nog maximaal twee jaar voor het afronden van hun opleiding nodig hebben.

WAAROM DE SERVIER SUMMER SCHOOL?

Uit gesprekken met medisch specialisten blijkt dat hun (werk-)omgeving steeds complexer wordt.
Naast hun medische kennis en vaardigheden spelen andere kennis en vaardigheden een steeds grotere rol. Denk hierbij bijvoorbeeld aan time management, onderhandelen en toegankelijkheid van geneesmiddelen.
Deze niet klinische vaardigheden worden steeds belangrijker in het veeleisende zorglandschap. Om die reden biedt Servier jaarlijks de Summerschool aan.

INHOUD SUMMER SCHOOL

Tijdens de Summer School laten we deelnemers kennis maken met praktische vaardigheden die een aanvulling zijn op de bestaande opleiding van jonge oncologen. Deelnemers krijgen ook inzicht hoe deze vaardigheden verder te ontwikkelen.
De inhoud van het programma komt onafhankelijk tot stand en wordt bepaald door twee programmacommissies. Die van de jonge en die van de ervaren commissieleden.

INTERESSE IN DE SUMMER SCHOOL?

Ben jij een jonge hematoloog, oncoloog of kinderoncoloog en wil je meer informatie ontvangen over de Servier Summer School? Of wellicht deelnemen? Stuur dan een mail naar oncologie-nl@servier.com.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Placeholder 06

WERELD KANKERDAG

We staan hier graag even bij stil. Juist in deze covidtijd! Want juist nu is het belangrijk dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar covidproof zorg en ondersteuning.

Placeholder 04

Servier neemt Agios Pharmaceuticals over

Servier heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de overname van de oncologie-activiteiten van Agios Pharmaceuticals. De transactie is goedgekeurd door de respectievelijke raden van bestuur van beide bedrijven.

Servier’s projecten: de P

De patiënt centraal, kortweg ‘de P’ is een online projecten verzamelplek. Op de website http://www.depatientcentraal.nl verzamelen we projecten die het leven van oncologische patiënten helpen te verbeteren.

Melding bijwerking

Indien u een bijwerking wilt melden van een van onze geneesmiddelen gebruik dan het contactformulier ‘Melding bijwerking’ onderaan de pagina. Of neem contact met ons op via e-mailadres pharmacovigilance.be@servier.com of via telefoonnummer +3225294311.